Ajankohtaista / Koulutus / Virkistys

* Jytysäpinät 15.6.2017 Virkun ympäristössä

* Suupohjan alueen jytyläisten tapaaminen 9.6.2017 - paikka Hiukkajärvi, Päntäne

* Teatteri Kajo: Ketoolan Jukan hurjempi elämä 2.8.2017

säpinät

Jytyliitto - jäsenen edut
Jäsenedut
 ****************************************
 
Jäsenmaksut

Yhdistyksemme on v. 2015 alusta lukien liittoperinnässä ja näin ollen niin työnantajat kuin itsemaksavatkit tilittävät koko jäsenmaksun suoraan liitolle, josta liitto sitten neljännesvuosittain maksaa yhdistykselle sille kuuluvan osuuden.


Jäsenmaksu vuonna 2017 1,3 % palkasta (josta 1,01% liiton osuus ja 0,29% yhdistyksen osuus).
Euromääräinen jäsenmaksu 5 e/kk (josta 3,5 e liiton osuus ja 1,5 e yhdistyksen osuus).
Eläkeläisjäsenten kannatusjäsenmaksu 20 e/vuosi (maksettava suoraan yhdistykselle viitenumerolla 20 16005)

Eläkkeelle jääminen

Ilmoita eläkkeelle jäämisestä, sillä Jyty ei saa tietoja eläkelaitoksilta. Eläkkeelle jäännistä voi ilmoittaa joko Jytyn kotisivuilla Jässärissä olevalla lomakkeella tai jäsenasiainhoitaja Sinikka Järviluomalle. Samalla voi kysyä tietoja kannatusjäsenyydestä. Jäsenmaksun perintää varten annettu valtakirja pitää irtisanoa, jos jatkaa tilapäistä työskentelyä, sillä jäsenmaksuvelvoite päättyy.


Itsemaksavat: Maksutapa sovitaan liiton kanssa

Kun sähköisesti liittyvä jäsen ilmoittaa, ettei pysty tulostamaan valtakirjaa, liitto lähettää sen ohjeineen postitse.
Jäsenen vastuulla on toimittaa valtakirja palkkatoimistoon.

Virkku-uimahallin ja/tai kuntosalin käyttö
Jyty Kauhajoki ry:n (yhdistys nro 146) jäsenet saavat edelleen käyttää joko uimahalli- tai kuntosalipalveluita kerran viikossa yhdistyksen laskuun. Jäsenkortin esittämällä jäsen saa uimahallin kassalta kortin, johon on ladattu 10 käyntikertaa uimahalliin ja/tai kuntosalilippuja 5 kpl kerralla.

Virkun palvelupisteelle on toimitettu päivitetty jäsenlista, johon merkitään saadut kortit ja liput päivämäärän kera. Sama jäsen ei saa uutta korttia ennenkuin on 10 (tai 5) viikkoa mennyt. Jäsenkortti pitää esittää kortteja ja lippuja lunastettaessa, näin turvataan kaikkien osapuolten oikeusturva. Kortit ja liput laskutetaan kerran kuukaudessa yhdistykseltä.

Asuulin kylmävesiuinti
Vaihtoehtoisesti on myös käytettävissä kylmävesiuinti/kerta viikossa Asuulissa, jotka merkitään siellä edelleen vihkoon ja laskutetaan yhdistykseltä pari kertaa vuodessa.

Huom!  Edut ovat henkilökohtaisia

****************************************************************

Mikäli yhdistyksemme tiedotteet eivät ole tulleet sähköpostiisi, ilmoita sähköpostiosoitteesi  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..